Albert Verlinde zegt geen zinkend schip te verlaten

0

Een maand geleden werd het nieuws bekend dat Albert Verlinde zijn Stage Entertainment zou gaan verlaten. In deze tijd waarin de theaterwereld het erg zwaar heeft, lijkt het alsof hij een zinkend schip verlaat. “Maar niets is minder waar”, laat hij weten in een interview met de Volkskrant.

Maandag 30 november was voor Albert Verlinde de laatste dag dat hij managing director was bij Stage Entertainment. Maar is de timing van zijn vertrek niet wat bijzonder? “Ik snap die gedachte, maar niets is minder waar. Voor de komende jaren is de programmering rond”, zegt hij in de Volkskrant.

Verlinde vertelt dat als de theaters in de loop van komend jaar weer open mogen de shows Aladdin, Tina Turner, The Sound of Music en Hij gelooft in mij gepland staan. “Tijdens de coronacrisis heb ik wekelijks de medewerkers toegesproken, mijn nek uitgestoken voor de hele sector en met de minister gepraat. De mensen die al een kaartje hadden gekocht zijn goed behandeld. Het bedrijf is op orde, dus waren het creatieve en het zakelijke deel in mijn functie een beetje uit balans. Met goed fatsoen kan ik nu gaan wandelen”, aldus Verlinde.

Share.